Duurzame circulaire bouwgrondstoffen

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Sinds 1891 zijn wij leverancier van circulaire, duurzame bouwgrondstoffen. Door de continue veranderingen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw is het enorm belangrijk om up-to-date te blijven in de bouwwereld. Met onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide kennis en het volgen van de meest recente ontwikkelingen, zijn wij uw specialist als leverancier in circulaire duurzame bouwgrondstoffen . Wij leveren naast onze hoogwaardige producten ook een deskundig advies op maat. Denk hierbij aan advies over de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze producten. Vraag nu een offerte aan voor uw bouwgrondstoffen!

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Uw specialist voor duurzame circulaire bouwgrondstoffen

Pelt & Hooykaas in Rotterdam is uw leverancier én producent van hoogwaardige en duurzame circulaire bouwgrondstoffen. Omdat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben, zijn wij in staat een constante kwaliteit te leveren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en circulaire productieprocessen. Aarzel niet en vraag vandaag nog uw offerte voor circulaire bouwgrondstoffen aan. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Breed assortiment aan circulaire bouwgrondstoffen

Als duurzame circulaire bouwgrondstoffen leverancier bieden wij talloze grondstoffen in de grond-, weg- en waterbouw. Denk hierbij aan producten als waterbouwslak, beton- en menggranulaat, BGS- Base, Fill, Straatlaag, Additief en Pad. Maar bijvoorbeeld ook Lespoiriet®, Ekoliet®, Duomix® en LD-mix. Met behulp van deze nieuwe producten bieden wij een breed assortiment aan duurzame bouwgrondstoffen die zeer geschikt zijn voor de infra- en betonsector.

Duurzame asfaltering

De voordelen van circulaire bouwgrondstoffen

Wij maken gebruik van duurzame circulaire bouwgrondstoffen, die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen. Hiermee dragen wij bij aan het circulair maken van de infrastructuur en het verbeteren van het milieu. Door hiermee rekening te houden, raken natuurlijke grondstoffen minder uitgeput. Onze bouwgrondstoffen voldoen aan de geldende milieu- en kwaliteitsnormen, zoals een KOMO- of NL BSB-certificaat. Daarnaast zijn onze producten van constante en hoge kwaliteit. Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag dan een offerte voor circulaire bouwgrondstoffen aan.

Neem meteen contact op met ons

Bent u benieuwd naar onze producten en diensten op het gebied van duurzame bouwgrondstoffen? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Heeft u vragen over één van onze producten? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 10 42 85 111. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met een passend advies.

Ook interessant:

Betongranulaat | Duomix grondstof offerte

Contact opnemen