Funderingsmateriaal voor asfalt

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Bent u op zoek naar funderingsmateriaal voor asfalt? Zoek dan niet verder! Bij Pelt & Hooykaas in Rotterdam hebben wij jarenlange ervaring in het produceren en leveren van circulaire duurzame bouwgrondstoffen. Wij geven u graag deskundig advies over de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in funderingsmateriaal voor bijvoorbeeld asfaltwegen, fietspaden en wandelpaden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Wij zijn dé specialist in funderingsmateriaal voor asfalt

Net als in vele andere sectoren neemt ook de vraag naar duurzame producten in de wegenbouw toe. Daarom hebben wij samen met aannemingsbedrijf Forteck, een nieuwe asfaltsoort ontwikkeld. We hebben gekeken naar de meest duurzame bouwgrondstoffen en het beste funderingsmateriaal voor asfalt. Tijdens dit proces hebben wij ons met name gericht op een hoge belastbaarheid van het wegdek en het voorkomen van spoorvorming. Het resultaat is een slijtvast en circulair asfaltmengsel dat geschikt is als duurzame terrein- of wegverharding.

Duurzaam funderingsmateriaal voor asfalt

Met deze nieuwe asfaltsoort hebben wij een duurzaam product ontwikkeld. Deze asfaltsoort bestaat uit twee lagen, waarvan de stabiele onderlaag maar liefst acht centimeter dik is. Wij bieden hierbij het ideale funderingsmateriaal voor asfalt, maar ook een hydraulisch bindmiddel. Met de ontwikkeling van de nieuwe asfaltsoort wil Pelt & Hooykaas, samen met zusterbedrijf De Hoop Bouwgrondstoffen, zich richten op een duurzame en circulaire toekomst in de wegenbouw. Wilt u meer informatie over funderingsmateriaal voor asfalt? Ons team staat voor u klaar.

Duurzame asfaltering

Vraag vandaag nog een offerte aan

Heeft u interesse in funderingsmateriaal voor asfalt of onze LD-mix? Wij van Pelt & Hooykaas in Rotterdam helpen u graag. Heeft u vragen of wilt u één van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn bereikbaar via +31 10 42 85 111 of per e-mail via info@pelt-hooykaas.nl. Wilt u direct een offerte opvragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Hydraulisch bindmiddel | LD-mix

Contact opnemen