Home2022-11-02T13:08:25+00:00

Wij maken infrastructuur circulair

Uw specialist in secundaire bouwgrondstoffen voor de bouw en GWW Sector

Meer Info

Producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen

Wij van Pelt & Hooykaas te Rotterdam zijn uw ervaren producent en leverancier van circulaire bouwgrondstoffen. Wij leveren basisproducten voor talrijke projecten in de infrastructuur en betonsector. Denk dan aan wegen, wandel- en fietspaden. Daarbij maken wij gebruik van grondstoffen die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen en zo maken wij de infrastructuur circulair. Als duurzame onderneming, met onze circulaire producten, hebben wij altijd oog voor de toekomst.

Lees Meer

Uw producent en leverancier van circulaire bouwgrondstoffen voor de GWW sector

Als producent en leverancier van hoogwaardige en duurzame circulaire bouwgrondstoffen die allemaal voldoen aan de geldende milieu- en kwaliteitsnormen. Wij hechten namelijk veel waarde aan het milieu. Door gebruik te maken van secundaire, duurzame circulaire bouwgrondstoffen verminderen wij de druk op het milieu. Daarnaast zijn wij niet alleen leverancier in circulaire bouwgrondstoffen, maar brengen wij ook kennis, ervaring en innovativiteit mee. Kortom Pelt & Hooykaas is dé specialist in circulaire bouwgrondstoffen.

Toepassingsgebieden


Wegenbouw

Waterbouw

Geluidswallen

Beton

Asfalt

Alle producten

Bekijk hier ons laatste nieuws


Introductie van Ekoliet

Recent hebben wij een nieuw product geïntroduceerd, genaamd Ekoliet®. Als bijproduct bij de productie van staal, komen jaarlijks vele honderdduizenden tonnen LD-staalslakken vrij. Uit jarenlang onderzoek van dit bijproduct is een stroom LD-staalslakken geschikt bevonden voor toepassingen in niet-constructieve betonmengsels. Er zijn verschillende kwaliteiten slakken met uiteenlopende eigenschappen, maar het materiaal is in overeenstemming met paragraaf 4.3.7 van EN 12620.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als leverancier en producent van circulaire bouwgrondstoffen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gewoon contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers staan voor u klaar en doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Duurzame aanpak – Infrastructurele projecten – Milieu-en kwaliteitsnormen

Neem nu contact op

Klanten


Ga naar de bovenkant