Home2022-02-03T11:15:58+00:00

Wij maken infrastructuur circulair

Uw specialist in secundaire bouwgrondstoffen voor de bouw en GWW Sector

Meer Info

Producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen

Wij van Pelt & Hooykaas te Rotterdam zijn uw ervaren producent en leverancier van duurzame secundaire bouwgrondstoffen. Wij leveren de basis bij de realisatie van talrijke projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Denk hierbij aan wegen, wandel- en fietspaden. Hierbij maken wij gebruik van grondstoffen die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen. Op deze manier dragen wij bij aan het circulair maken van de infrastructuur. Zo ondernemen wij als leverancier secundaire bouwgrondstoffen op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Hierbij hebben wij altijd oog voor de toekomst.

Lees Meer

Uw leverancier van secundaire bouwgrondstoffen voor de GWW sector

Bij ons zit u goed voor de productie van hoogwaardige en duurzame circulaire grondstoffen. Waarbij alle grondstoffen voldoen aan de geldende milieu- en kwaliteitsnormen. Wij hechten namelijk veel waarde aan het milieu. Door gebruik te maken van secundaire duurzame circulaire bouwgrondstoffen, proberen wij de druk op het milieu te verminderen. Daarnaast zijn wij niet alleen leverancier in secundaire bouwgrondstoffen, maar brengen wij ook kennis, ervaring en innovativiteit. Kortom Pelt & Hooykaas is uw specialist voor infrastructurele projecten!

Bekijk hier ons laatste nieuws


Innovatie: warmte-accu

De nieuwe betonsoort, die volledig uit staalslak bestaat, lijkt volledig te voldoen aan de eisen om toegepast te worden in de warmte-accu. Dat is dan een grote stap in een duurzamere wereld.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden als leverancier van secundaire bouwgrondstoffen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via telefoon of per e-mail. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Duurzame aanpak – Infrastructurele projecten – Milieu-en kwaliteitsnormen

Neem nu contact op

Klanten


Ga naar de bovenkant