Uw leverancier in hydraulisch bindmiddel

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Wanneer u op zoek bent naar een hydraulisch bindmiddel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam, zijn wij gespecialiseerd in de productie en levering van duurzame bouwgrondstoffen. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. Wilt u hierover meer informatie? Onze deskundigen helpen u graag.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Wat is een hydraulisch bindmiddel?

Maar wat is nu precies een hydraulisch bindmiddel? Dit is een stof (een bindmiddel) die reageert wanneer het in aanraking komt met water. Nadat het met water in aanraking is gekomen, ontstaat er een geleidelijk verhardingsproces en lost het ook niet meer op in water. Één van de bekendste hydraulische bindmiddelen zijn cement en beton. Bij Pelt & Hooykaas hebben wij vele verschillende soorten producten, die als ideale funderingslaag dienen voor verhardingsconstructies voor asfalt, beton, of bijvoorbeeld elementverhardingen.

Wij bieden een ruim assortiment aan hydraulische bindmiddelen.

Bij Pelt & Hooykaas te Rotterdam bieden wij een zeer breed assortiment aan hydraulische bindmiddelen, die zeer geschikt zijn voor de infra- en betonsector. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame circulaire grondstoffen en voldoen allemaal aan de geldende milieu- en kwaliteitsnormen. Bent u als bedrijf op zoek naar het perfecte hydraulische bindmiddel, maar weet u niet wat voor uw werkzaamheden de beste oplossing is? Wij vertellen u hier graag meer over.

Duurzame asfaltering

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u weten welk hydraulisch bindmiddel het beste is voor uw situatie? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar met een passend advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 10 42 85 111. Wilt u liever uw vragen per e-mail stellen? Stuur dan een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Wij streven ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ook interessant:

Funderingsmateriaal asfalt | LD-mix

Contact opnemen