Uw leverancier in hydraulisch bindmiddel

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Als u op zoek bent naar een hydraulisch bindmiddel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam, zijn wij gespecialiseerd in de productie en levering van duurzame, circulaire bouwgrondstoffen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing. Wilt u meer informatie? Onze deskundigen helpen u graag.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Wat is een hydraulisch bindmiddel?

Wat is een hydraulisch bindmiddel. Dat is een stof (een bindmiddel) wat reageert wanneer het in aanraking komt met water. Nadat het met water in aanraking is gekomen, ontstaat er een geleidelijk verhardingsproces en lost het ook niet meer op in water. Eén van de bekendste hydraulische bindmiddelen zijn cement en beton. Bij Pelt & Hooykaas hebben wij vele verschillende soorten producten, die als ideale funderingslaag dienen voor verhardingsconstructies voor asfalt, beton, of bijvoorbeeld elementverhardingen.

Wij bieden een ruim assortiment aan hydraulische bindmiddelen.

Bij Pelt & Hooykaas te Rotterdam bieden wij een zeer breed assortiment aan hydraulische bindmiddelen, die zeer geschikt zijn voor de infra- en betonsector. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame, circulaire grondstoffen. Ze voldoen allemaal aan de geldende milieu- en kwaliteitsnormen. Bent u op zoek naar het perfecte hydraulische bindmiddel, maar weet u niet wat voor uw werkzaamheden de beste oplossing is? Wij vertellen u hier graag meer over.

Duurzame asfaltering

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u weten welk hydraulisch bindmiddel voor welke toepassing het beste is? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar met een passend advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 10 42 85 111. Wilt u liever uw vragen per e-mail stellen? Stuur dan een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Wij beantwoorden uw vragen altijd zo snel als mogelijk.

Ook interessant:

Funderingsmateriaal asfalt | LD-mix

Contact opnemen