Innovatieve staalslakproducten

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Wanneer u op zoek bent naar innovatieve staalslakproducten, dan zit u goed bij ons. Wij van Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam, hebben jarenlange ervaring en zijn uw leverancier voor staalslakken in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van met name LD-staalslakproducten. Wist u dat LD-staal onstaat als restproduct bij de productie van staal? Hierna maken wij er hoogwaardige en innovatieve staalslakproducten van, die wij vervolgens aan onze klanten leveren. Wilt u meer weten over dit proces of heeft u interesse in één van onze producten? Lees dan snel hieronder verder.

Vraag nu een offerte
Menggranulaat onbewerkt

Uw betrouwbare leverancier in innovatieve staalslakproducten

Onze innovatieve staalslakproducten produceren wij op onze locatie in Rotterdam. Wij van Pelt & Hooykaas zijn al sinds 1930 een betrouwbare leverancier van hoogwaardige secundaire bouwgrondstoffen en bijproducten, waaronder staalslakken. Deze nieuwe producten zijn niet in de natuur gewonnen, maar ontstaan als rest- of bijproduct uit andere productieprocessen. Wij kiezen ervoor deze producten te hergebruiken en leveren op die manier aan het milieu.

Oog voor het milieu

Door rekening te houden met het milieu en te werken met duurzame circulaire bouwgrondstoffen, streven wij ernaar op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Onze circulaire bouwgrondstoffen voldoen aan de milieunormen die gelden voor steenachtige bouwstoffen. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen omtrent milieunormen en duurzame toepassingen op de voet. Op deze manier streven wij ernaar ons productieproces continue te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn innovatieve staalslakproducten te ontwikkelen.

Duurzame asfaltering

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u interesse in onze innovatieve staalslakproducten? Wij voorzien u graag van meer informatie over onze innovatieve staalslakproducten. Stel uw vragen via het contactformulier of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 10 42 85 111, of stuur een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Ook interessant:

Waterbouwslak offerte | Stabilisatiemateriaal wegenbouw

Contact opnemen