Innovatieve staalslakproducten

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Als u innovatieve staalslakproducten zoekt, dan moet u bij ons zijn. Wij van Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam, hebben jarenlange ervaring en zijn dé leverancier van staalslakken in zowel binnen- als buitenland. Onze staalslakken zijn uiterst geschikt als fundering Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van met name LD-staalslakproducten. Wist u dat LD-staal ontstaat als restproduct bij de productie van staal? Hierna maken wij er hoogwaardige en innovatieve staalslakproducten van. Wilt u meer weten over het proces van een staalslak of heeft u interesse in onze staalslakken? Lees dan snel hieronder verder.

Vraag nu een offerte
Menggranulaat onbewerkt

Uw betrouwbare leverancier in innovatieve staalslakproducten

Onze innovatieve staalslakproducten produceren wij op onze locatie in Rotterdam. Wij van Pelt & Hooykaas zijn al sinds 1930 een betrouwbare leverancier van hoogwaardige bouwgrondstoffen en bijproducten, waaronder staalslakken voor de fundering. Deze nieuwe producten zijn niet in de natuur gewonnen, maar ontstaan als rest- of bijproduct uit andere productieprocessen. Wij kiezen ervoor deze producten te hergebruiken en leveren op deze manier bij aan het ontlasten van het milieu.

Oog voor het milieu

Door rekening te houden met het milieu en te werken met duurzame circulaire bouwgrondstoffen, ondernemen wij op een maatschappelijk verantwoorde manier. Onze circulaire bouwgrondstoffen voldoen aan de milieunormen die gelden voor steenachtige bouwstoffen. Dit geldt voor al onze producten, dus ook voor de waterbouwslak. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen omtrent milieunormen en duurzame toepassingen op de voet. Op deze manier streven wij ernaar ons productieproces continu te optimaliseren. Hierdoor zijn wij in staat om innovatieve staalslakproducten te ontwikkelen.

Duurzame asfaltering

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over een staalslak

Heeft u interesse in onze innovatieve staalslakproducten? Of bent u benieuwd naar onze andere producten, bijvoorbeeld stabilisatiemateriaal voor de wegenbouw? Wij voorzien u graag van meer informatie over onze innovatieve staalslakproducten, bijvoorbeeld waterbouwsteen. Stel uw vraag over onze staalslak via het contactformulier of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 10 42 85 111 of per e-mail via info@pelt-hooykaas.nl. Wij reageren zo snel mogelijk om als leverancier u meer informatie te geven over onze staalslakken, die u kunt gebruiken voor de fundering.

Ook interessant:

Waterbouwslak offerte | Stabilisatiemateriaal wegenbouw

Contact opnemen