Home » Operationeel Manager

Wij hebben een vacature voor een Operationeel Manager

Jouw nieuwe job?

Als Operationeel manager ben je om te beginnen het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke contacten. Dat zijn met name overheden, potentiële en bestaande klanten in Nederland en de producenten van secundaire bouwgrondstoffen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop, de productie, de kwaliteit en de techniek van het productieproces. Jij bepaalt mede het technische, het financiële en het productiebeleid. Je weet nieuwe concepten uit te rollen omtrent circulaire bouwgrondstoffen bij bestaande en potentiële klanten en ondersteunt bij het afsluiten van in- en verkoopcontracten.

Dagelijks geef je als Operationeel Manager leiding aan circa 10 collega’s die je weet te motiveren en te enthousiasmeren, zodat je als team samen succesvol bent.

Je rapporteert aan de directeur van de organisatie waarmee je tweewekelijks overleg hebt. Jij zorgt voor een adequate en tijdige rapportage en/of verslaglegging van al die zaken die voor het bedrijf relevant zijn.

Wat bied jij?

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding in een civiel technische richting. Je bent een ambitieuze teamspeler die mensen kan motiveren. Je bent commercieel ingesteld en hebt technisch inzicht bij voorkeur op het gebied van bouwgrondstoffen met de nodige product- en toepassingskennis. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal behoort daar natuurlijk ook bij.

Wat bieden wij jou?

Een boeiende, uitdagende job in een dynamische wereld die, zeker als het gaat om duurzaamheid, behoorlijk in ontwikkeling is. Uiteraard hebben we een passend salarisniveau voor je en alle emolumenten uit de CAO-Betonproductenindustrie.

Heeft u interesse?

Stuur dan je motivatie met je C.V. naar e.djong@pelt-hooykaas.nl. Als je meer informatie wilt kan je ook contact met ons opnemen.

Contact Opnemen