Stabilisatiemateriaal voor wegenbouw

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Zoekt u een betrouwbare leverancier van stabilisatiemateriaal voor de wegenbouw? Zoek dan niet verder. Wij van Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam, leveren sinds 1891 jaarlijks ruim één miljoen ton circulaire producten aan onze relaties in zowel binnen- als buitenland. Denk hierbij onder andere aan funderings-, bestortings- en stabilisatiemateriaal voor de wegenbouw. Maar dat is nog niet alles. In ons uitgebreide assortiment bieden wij veel soorten bouwgrondstoffen die geschikt zijn voor zowel de infra- als betonsector. Daarnaast voorzien wij u ook graag van een vakkundig advies!

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Wij zijn uw specialist voor stabilisatiemateriaal in de wegenbouw

Twijfelt u over het type stabilisatiemateriaal dat u moet gebruiken in de wegenbouw. Of wilt u graag meer informatie over onze producten? Onze specialisten staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit aan materialen, met oog voor duurzaamheid. Daarnaast voldoen al onze producten aan de gestelde milieu- en kwaliteitsnormen. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres voor uw stabilisatiemateriaal.

Wij zijn uw specialist voor stabilisatiemateriaal in de wegenbouw

De basis van onze producten bestaat uit secundaire, duurzame bouwgrondstoffen die ontstaan uit reststoffen van andere productieprocessen. Deze producten, waaronder stabilisatiemateriaal, worden gebruikt in projecten in de wegenbouw en waterbouw. Onze producten lenen zich ideaal als ondergrond voor bijvoorbeeld fietspaden, wandelpaden en wegen. Door gebruik te maken van dit soort materialen, dragen wij bij aan het milieu en een circulaire infrastructuur.

Duurzame asfaltering

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden

Bent u werkzaam in de wegenbouw en heeft u interesse in ons stabilisatiemateriaal? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van een passend advies. Heeft u vragen over één van onze producten? Stel ze dan via het online contactformulier, of stuur ons een e-mail op info@pelt-hooykaas.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Stelt u uw vragen liever telefonisch, dan zijn wij bereikbaar via +31 10 42 85 111. Wij horen graag van u!

Ook interessant:

Toeslagmateriaal beton | Duurzame circulaire bouwgrondstoffen

Contact opnemen