Voor ophogingen en aanvullingen in de infrastructuur, zoals wegen, geluidswallen en zonneparken, hebben wij specifieke producten als volwaardig alternatief voor primaire grondstoffen.

Ze zijn uiterst geschikt voor functionele, niet-constructieve toepassingen en niet-functionele, niet-constructieve toepassingen, waarvoor ontheffing is verleend. Vanwege een te groot risico op volume expansie is het niet geschikt voor bijvoorbeeld vloeren onder bouwwerken en wegfunderingen.

Onze producten onderscheiden zich van de primaire producten door hun gunstige prijs en hoge stabiliteit. Dankzij hun circulaire karakter dragen ze bij aan het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Bovendien worden al onze producten op Nederlandse bodem geproduceerd. Daarmee weegt ook het transport minder zwaar op de CO2 footprint dan veel vergelijkbare primaire grondstoffen. De MKI voor onze producten is dan ook erg gunstig.

De voordelen van onze producten op een rij:

  • Voldoen aan het Besluit Bodemkwaliteit (BBk),
  • Zeer gunstige MKI-waarde,
  • Hoog stabiel eindresultaat,
  • Lage kosten.

Wilt u meer weten over onze producten voor stortplaatsen en geluidswallen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Producten

Overige toepassingsgebieden

Wegenbouw

Waterbouw

Geluidswallen

Beton

Asfalt