Toeslagmateriaal voor beton

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Bent u op zoek naar toeslagmateriaal voor beton? Bij Pelt & Hooykaas in Rotterdam zit u goed. Wij zijn als ervaren producent en leverancier in hoogwaardige secundaire bouwgrondstoffen uw ideale partner. Wij leveren niet alleen de bouwgrondstoffen voor uw projecten, maar ook de juiste kennis, ervaring en innovativiteit. Loopt u ergens tegenaan, wilt u advies of meer informatie over bepaalde producten? Dan staan onze productspecialisten voor u klaar. Bij ons bent u dus verzekerd van het totaalpakket wat u van een specialist mag verwachten.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Uw specialist op het gebied van toeslagmateriaal voor beton

In Nederland bestaat toeslagmateriaal voor beton doorgaans uit zand en grind. Wij maken hiervoor gebruik van gesloopt beton, die wij na het breken, zeven en reinigen hergebruiken. Dit hergebruikte toeslagmateriaal in beton noemt men ook wel betongranulaat. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van secundaire bouwgrondstoffen, streven wij naar een duurzame en innovatieve manier van produceren. Door op deze maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen willen wij een bijdrage aan het milieu en de 3 P’s (People, Planet, Prosperity).

Zo wordt toeslagmateriaal voor beton gebruikt

Ons toeslagmateriaal voor beton gebruikt men voornamelijk in de wegenbouw als funderingsmaterialen. Bij Pelt & Hooykaas produceren wij dit toeslagmateriaal voor beton samen met ons dochterbedrijf BBZ Recycling in Bergen op Zoom. Toeslagmaterialen in beton zijn een ideale grindvervanger en met ons productieproces past dit ook perfect in de circulaire-economie. Daarnaast is ons betongranulaat KOMO-gecertificeerd en staan wij bekend om onze constante kwaliteit.

Duurzame asfaltering

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in toeslagmateriaal voor beton? Bij Pelt & Hooykaas staan wij voor u klaar. Onze productspecialisten voorzien u graag van meer informatie. Wilt u gelijk een offerte opvragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Wij behandelen uw e-mails zo snel mogelijk. Heeft u liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 10 42 85 111.

Ook interessant:

Stabilisatiemateriaal wegenbouw | Waterbouwslak offerte

Contact opnemen