Toeslagmateriaal voor beton

  • Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Bent u op zoek naar toeslagmateriaal voor beton? Dan moet u bij Pelt & Hooykaas in Rotterdam zijn.  Wij zijn dé ervaren producent en leverancier in hoogwaardige bouwgrondstoffen. Wij leveren namelijk niet alleen de juiste bouwgrondstoffen voor uw projecten. Wij leveren ook de juiste kennis, ervaring en innovativiteit. Heeft u een vraag, een probleem, wilt u advies of meer informatie over bepaalde producten? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Bij ons bent u namelijk verzekerd van het totaalpakket wat u van een specialist mag verwachten.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Uw specialist op het gebied van toeslagmateriaal voor beton

In Nederland bestaat toeslagmateriaal voor beton doorgaans uit zand en grind. Wij maken hiervoor gebruik van gesloopt beton wat wij na het breken, zeven en reinigen hergebruiken. Dit hergebruikte toeslagmateriaal in beton noemt men ook wel betongranulaat. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van bouwgrondstoffen streven wij naar een duurzame en innovatieve manier van produceren. Door op deze maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen leveren wij een actieve bijdrage aan het milieu en de 3 P’s (People, Planet, Prosperity).

Zo wordt dit materiaal gebruikt

Ons toeslagmateriaal voor beton wordt vooral gebruikt in de wegenbouw als funderingsmateriaal. Daarnaast bieden wij ook producten aan voor de waterbouw, zoals waterbouwslak. Bij Pelt & Hooykaas produceren wij dit toeslagmateriaal voor beton samen met ons dochterbedrijf BBZ Recycling in Bergen op Zoom. Toeslagmaterialen in beton zijn een ideale grindvervanger en met ons productieproces past dit ook perfect in de circulaire economie. Daarnaast is ons betongranulaat KOMO-gecertificeerd en staan onze producten bekend om de constante kwaliteit.

Duurzame asfaltering

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in ons toeslagmateriaal voor beton? Bij Pelt & Hooykaas staan wij voor u klaar. Onze productspecialisten voorzien u graag van meer informatie, ook als u interesse heeft in sabilisatiemateriaal. Wilt u gelijk een offerte opvragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@pelt-hooykaas.nl. Wij beantwoorden uw e-mails zo snel mogelijk. Heeft u liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 10 42 85 111.

Ook interessant:

Stabilisatiemateriaal wegenbouw | Waterbouwslak offerte

Contact opnemen