Home » Vacature Product Development Manager

Product development manager

Wij zijn Pelt & Hooykaas, specialist in secundaire circulaire bouwgrondstoffen voor de grond, weg-, waterbouw en betonindustrie. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie. Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt Pelt & Hooykaas het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wil jij een mooie loopbaan in een circulaire economie?

Als jij gemakkelijk contacten legt, goed kan luisteren, kan doorvragen en meedenken om de juiste oplossingen voor onze klanten te vinden, dan hebben wij een topjob voor je.

Als product development manager maak je deel uit van het research & development team van Pelt & Hooykaas. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke contacten waaronder overheden, prospects en klanten in Nederland. Door middel van (product) presentaties adviseer jij hen over onze circulaire bouwgrondstoffen. Je bezoekt de werk- en bouwplaats van de professionele eindgebruiker en je onderhoudt intensief contact. Ook verzamel je informatie over de markt van circulaire bouwgrondstoffen en de daarbij behorende klanten en onderzoek je kansen en nieuwe afzetmogelijkheden dan wel nieuwe technische toepassingen van onze producten.

Wat jij meeneemt is commercieel en technisch inzicht, bij voorkeur op het gebied van bouwgrondstoffen. Je beschikt over de nodige product- en toepassingskennis met betrekking tot de producten die worden verhandeld door Pelt & Hooykaas. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau in een civiel technische richting. Tevens beheers je de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift en ben je woonachtig in de provincie Zuid-Holland, Noord-Holland, of Utrecht.

Wat wij je bieden is een baan waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen als onderdeel van een enthousiast team. Natuurlijk kan je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie?
Neem dan gewoon contact op met Edward de Jong, directeur, te bereiken via 010 42 85 111 of via e.djong@pelt-hooykaas.nl. Je kan ook direct solliciteren via de button.

Wat wij je bieden

Wat wij je bieden is een baan waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen als onderdeel van een enthousiast team. Natuurlijk kan je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie? Neem dan gewoon contact op met Edward de Jong, directeur, te bereiken via 010 42 85 111 of via e.djong@pelt-hooykaas.nl. Je kan ook direct solliciteren via de button.

Contact Opnemen