Home » Vacature: Productdevelopment Manager

Productdevelopment Manager

Wie zijn wij?

Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. Pelt & Hooykaas is specialist in secundaire bouwgrondstoffen voor de betonindustrie en weg- en waterbouw waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan de circulaire economie. Vanuit de vestigingen in IJmuiden, Vlissingen en Bergen op Zoom wordt er jaarlijks meer dan een miljoen ton bouwgrondstoffen geleverd als funderings-, halfverhardings-, toeslag-, bestortings- en stabilisatiemateriaal.

Wat ga je doen?

De Productdevelopment Manager maakt deel uit van het research & development team van Pelt & Hooykaas. Je bent het eerste aanspreekpunt en adviseert de zakelijke contacten waaronder overheden, prospects en klanten in Nederland, door middel van (product)presentaties  over de circulaire bouwgrondstoffen van Pelt & Hooykaas. Je bezoekt de werk- en bouwplaats van de professionele eindgebruiker en je onderhoudt intensief contact. Ook verzamel je informatie over de markt van circulaire bouwgrondstoffen en de daarbij behorende klanten. Daarnaast onderzoek je kansen en nieuwe afzetmogelijkheden dan wel nieuwe technische toepassingen van onze producten.

Wie zoeken wij?

Je hebt commercieel en technisch inzicht, bij voorkeur op het gebied van bouwgrondstoffen. Je beschikt over de nodige product- en toepassingskennis met betrekking tot de producten die worden verhandeld door Pelt & Hooijkaas. Je hebt  een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau in een civiel technische richting. Tevens beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je woonachtig in de provincie Zuid-Holland of Noord-Holland.

Wat bieden wij?

Werken bij Pelt & Hooykaas IJmuiden staat garant voor een baan waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Wil je meer informatie?

Heb jij de benodigde kennis en ervaring in huis en wil je deze graag toepassen in een toonaangevende organisatie in de bouw? Neem dan contact op met Edward de Jong:e.djong@pelt-hooykaas.nl.

Heeft u interesse?

Neem dan contact op met Edward de Jong:e.djong@pelt-hooykaas.nl.

Offerte