• Duurzame aanpak

  • Infrastructurele projecten

  • Millieu- en kwaliteitsnormen

Voor het aanvragen van een scherpe offerte voor waterbouwsteen kiest u voor Pelt & Hooykaas, gevestigd in Rotterdam. Als specialist in duurzame bouwgrondstoffen hebben wij alle ervaring in huis voor de productie en levering ervan. Aarzel daarom zeker niet langer en vraag een offerte aan voor waterbouwsteen.

Vraag nu een offerte
Specialistische medewerkers

Vraag een offerte aan voor waterbouwsteen

Waterbouwsteen komt voor als LD-staalslak of ELO-slak. Beide vormen zijn eigenlijk een bijproduct van de staalproductie. Dit wordt verkregen door het gesmolten gesteente snel te laten afkoelen. Als specialist verzorgen wij hierna de productie van waterbouwsteen, oftewel waterbouwslak. Waterbouwslak kan worden toegepast als steenbestorting voor onder meer bodem- en oeverbescherming. Door de unieke eigenschappen kan het veelvuldig worden toegepast in waterbouwwerken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze producten volledige voldoen aan de strengste milieueisen, waardoor de grondstof optimaal geschikt is voor gebruik in de waterbouw. Wilt u waterbouwsteen gebruiken? Vraag dan een offerte aan!

Ga in gesprek en ontdek alle mogelijkheden

Heeft u interesse in watersteenbouw en wilt u graag een offerte aanvragen? Of heeft u interesse in onze andere producten, zoals betrongranulaat? Laat het ons dan weten. Wij vertellen u namelijk graag meer over onze bodem- en oeverbeschermings- en funderingsmateriaal. Voor vragen, meer informatie en passend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 10 42 85 111 of stel uw vragen per e-mail via info@pelt-hooykaas.nl. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij hopen snel van u te horen!

Contact opnemen